Illalliskutsu lämmittää mieltä

Lähes jokainen ihminen arvostaa sitä, että silloin tällöin pääsee syömään kunnon illallista, jonka eteen on selkeästi nähty vaivaa. Illalliseurana voi olla vaikkapa uusi deittituttavuus tai paras ystävä. Vaikka sitä ei heti ajattelisi, astiaston ulkonäkö ja laadukkuus ovat asioita, joihin ihmiset kiinnittävät helposti huomiota.

Pienet asiat nimittäin vaikuttavat yllättävän paljon kokonaiskuvaan ja tunnelmaan. Näihin tilanteisiin voi varautua valitsemalla upean astiaston Fyrklövernin monipuolisesta verkkokaupasta. Istuuko tyyliisi klassinen valkoinen vai värikkäämpi kukallinen astiasto? Lue vinkit illallis etiketin noudattomiseen.

Erotu joukosta – kerro se musiikilla

Millä tavalla illalliskutsu tulisi sitten esittää? Tapoja on monia, mutta mikäli haluat erottua perinteisimmistä kutsumistavoista, apuna voi käyttää musiikkikappaleita. Kutsun voi rakentaa esimerkiksi seuraavalla tavalla: 1. Keksi kuhunkin ruokalajiin sopiva, oma musiikkikappale 2. Kokoa kappaleet omaksi räätälöidyksi soittolistaksi 3. Lähetä soittolista tulevalle illalliseurallesi kuunneltavaksi etukäteen 4. Odota jännityksellä, osaako seuralaisesi arvata tulevan illallisen sisällön pelkästään laulujen perusteella 5. Nauttikaa illallisesta ja pitäkää hauskaa! Muita vinkkejä illallis kutsun tekemiseen.

Lisäviihtyvyyttä illallispöytään

Vaikka illallispöydässä olisikin kaikki kohdallaan – juttu luistaa, ruoka on herkullista ja musiikki hellii korvia – kukaan ei varmaankaan pistä pahitteeksi pientä lisäviihtyvyyttä, eihän? Taattuja tunnelmanluojia ovat muun muassa illallisteemaan sopivat, kauniit pöytäliinat sekä kynttilät, joita kannattelevat Fyrklövernin kynttilänjalat. Muistiko illallisseuralaisesi sinua kauniilla tuliaiskukilla, mutta maljakoista on pula? Ei hätää, sillä verkkokaupan laajaan valikoimaan kuuluu myös useita kauniita maljakkoja.

February 22, 2024